tirsdag den 30. august 2016

Ny anmeldelse af 'Hvad skal vi med særligt sensitive?': "Giv den til din mand, kone, kæreste, din svigermor, din kollega eller din chef"

Hvor dejlige nyheder! Ny positiv læseranmeldelse af min sensitiv-bog:

Ane-Marie Kjeldberg formår, med skarp struktur og stor læsevenlighed, at redegøre for et omdiskuteret begreb i samtiden ”De særligt sensitive”.
Bogen fylder ikke meget rent volumenmæssigt, men den er til gengæld fyldt med både alment menneskelige betragtninger, humor og brugbare redskaber til, hvordan de særligt sensitive mennesker konkret kan få overblik og ro på tilværelsen. Det kan bruges.
Bogen tager fat om en problematik i forhold til at skille sig ud, at stå alene med sin introverthed og eftertænksomhed, et sanseapparat og en empati, der ikke umiddelbart er ”in” i disse tider.
Ane –Marie vælger at skelne mellem ”robuste” og ”sensitive” mennesker. Men der er stor genkendelighed i det alment menneskelige, uanset om man er særligt sensitiv eller tilhører de mere robuste mennesker. Så bogen er ikke kun for sensitive mennesker, den er i høj grad også brugbar i forhold til forståelse af medmenneskeligt sammenspil. Med andre ord - giv den til din mand, kone, kæreste, din svigermor, din kollega eller din chef. Vi kan kun blive klogere på hinanden.
En læser

OBS! 'Hvad skal vi med særligt sensitive?' sælges i e-form hos alle danske netboghandler. Den er i skrivende stund meget billig hos Mibook, kun kr. 47.

.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.