fredag den 5. august 2016

"En god bog, der får en til at reflektere og fundere" - endnu en god anmeldelse :-)

Ny anmeldelse af "Hvad skal vi med særligt sensitive" netop indløbet. Klinisk klinikassistent Dorthe Olsen skriver blandt andet:

"En god bog, der får en til at reflektere og fundere over, hvad man kan gøre som hsp'er, den sætter tanker i gang, og på en nem og fin måde opfordrer den til at skrive dem ned.

Bogen er fyldt med anerkendelse af vores karaktertræk [...] der gør, at man kan nikke med, fælde en tåre over at det er den virkelighed som vi lever i, trække på smilebåndet og ryste på hovedet af den verden, der ikke forstår vores stærkt følende træk og indre.

Forfatteren bruger skønne ord som ikke-gøren, det er et ord der fanger de fleste, for hvem har ikke lyst til at flyve væk for en tid og finde sin ro igen, lækkert ord.
Og dræberen, som vi alle kender og hader, ja pludselig får 'dræberen' en ny dimension og betyder ikke så meget længere [...]

Havde flere aha-oplevelser da jeg læste bogen, nogle af de oplevelser klappede mig venligt på skulderen og nogle lossede mig hård i r...., men det har man jo også brug for, for at finde sig selv. Og med denne bog kom jeg lidt tættere målet.
Alt i alt en helt nede på jorden god bog."


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.